NM Langdistanse (10.09.2020)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Mostadmarka sør
Arrangør: Freidig, Malvik IL, Wing OK
Land: Norge
Disiplin: Lang
Distanse: 8.4 km
Tid: 60:20
Gj.sn. HR: 180
Maksimum HR: 204
Hadde egentlig ikke så mange forventninger til distansen. Startet sist i klassen, og fra liveresultater visste jeg at mange hadde brukt mye tid i starten. Så for meg at det kunne bli teknisk krevende, så målet var å gå nogenlunde rent teknisk. Følte meg også pigg på oppvarming.

Hadde hørt at myrene var fine og bruke, så i veivalg var tanken å velge traseer som gikk så mye som mulig i myr.

1: Syntes en svak venstrebue så fin ut, hadde kontroll hele veien og gikk rett i. Bestetid :)

2: Grei post, litt nølende.

3: Skummel post, var bare å prøve å holde bra retning. Begynte å se etter posten litt tidlig, men tapte ikke mye. Tok igjen Kasper og Anselm allerede her. Ble litt overrasket.

4: Løp bak de to, men gjorde opp egne tanker om veivalg. Heldigvis valgte de samme, og jeg fikk holdt farten oppe. De havnet litt langt høyre inn i post, men jeg fikk også en liten sving så vi var på posten likt.

5: Bra trøkk nedover myrene, men litt dårlig retning inn i post. Tapte litt, men ikke mye.

6: Her tok jeg en egen variant. De andre løp en venstrebue i myrene, noe som lønte seg. Var ikke noe fint å løpe der jeg løp. Mistet dem. Spiste en nugattitube før "veggen" og fortsatte resten av løpet alene. Bra inn i post.

7: Lå på forskudd og ville dra høyre. Tror det lønner seg, men hadde litt dårlig retning / manglende forståelse av kurvebildet, så ble en liten bom inn i posten.

8: Bra veivalg, men havnet litt langt til høyre nedover lia. Tok det svært forsiktig, og tok meg inn. Fant ikke bekken jeg egentlig skulle følge.

9: Hadde kanskje lønt seg å løpe litt mer venstre ut av posten. Planen var å følge myrdragene nedover, men skar litt langt mot venstre etterhvert. Begynte å surre altfor langt oppe i lia, men skjønte til slutt hvor jeg var. Tapte nok litt tid, og ble litt stressa.

10: Dårlig retning ut av 9., men skjønte det.

11: Ganske bra, litt svingete.

12-mål: Bra, men tryna i oppløpet.

Fornøyd med dagens løp, gikk over all forventing. Deilig terreng.
Vis kommentarer (0)
 
NM Langdistanse (10.09.2020) NM Langdistanse (10.09.2020)