Norwegian spring mellom H21E (08.04.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Stikkaåsen syd
Arrangør: SOL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 7.51 km
Tid: 44:20
Kroppen var tung uti der, men fikk kjempa meg (nesten) igjennom løypa til en bra tid. Dårlig veivalg til 3. Bommer ca 30-40 sek inn i 6.post, var mye vindfall her som var i veien for posten. litt dårlig ut av 10 og, burde skrådd nedover til stien. til 12 tar jeg et veldig risikabelt veivalg ut på bilveien. Var heldigvis en åpning i stupet under 12 tallet, og får en fin inngang inn. Tror jeg har tatt et kjempelurt veivalg frem til jeg ser på strekktidene etterpå og ser at jeg er 50sek bak. Ikke lett å vite hvor det er fint å løpe uti skogen her...
Presterer å stemple på feil stein på 13 og blir diska. Ulovlig nære hverandre de to postene, men fortsatt dumt av meg. stort tråkk inn i posten jeg stemplet på, tyder på at flere har gått på samme smellen.
Glemmer at jeg er til høyre for streken inn i 15 post og går på en unødvendig bom her (ca 45sek).
Ellers fornøyd med gjennomføringa, synes det var en ganske bra løype til tross for det kanskje litt for tøffe terrenget. Får ta med meg det gode jeg har gjort her og jobbe videre med det dårlige.
Skjul kommentarer (1)
Nils Petter : Bra dette her da. Hvordan var strekktiden til 12.? Kreativt, men risky. Tror jeg ville løpt mellom over det gule og fått en bedre inngang. 15. post er o teknisk vanskelig. Tror at dett hadde lønt seg med å holde svakt venstre for å sikre deg via de tørre grøftene. Men at du bommer litt her er velg greit i et såpass bra løp.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Norwegian spring mellom H21E (08.04.2017) Norwegian spring mellom H21E (08.04.2017)