ROC 4 (28.08.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Buar Strömstad Öst
Arrangør: WOC 2016
Land: Sverige
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.05 km
Tid: 28:36
Tunge lår på oppvarmingen, men følte jeg holdt veldig god fart i løypa. Løp i konkurransefart, men sparte på kreftene på de siste to postene.
Veldig godt løp frem til 8.post.
8: Skulle nok ha løpt rett på, ser at jeg taper tid på strekket tross god gjennomføring.
9: Unødvendig bom. Har full kontroll helt til jeg kommer opp på toppen, der jeg ikke får noe til å stemme. Har blant annet en høyde til venstre for meg, der det på kartet er nedoverbakke. Myra jeg skulle være på er alt for utydelig til å være på kartet, så forstår ikke at jeg står i den. Begynner å løpe litt rundt for å ta meg inn, tenker jeg har kommet for langt. Tar meg inn på tårnet. ca 1:10 i bomtid. Hadde jeg løpt 5 meter til så hadde jeg sett posten...
12: Prøver å løpe i skogen så lenge som mulig ettersom det er høyt gress på det åpne, lønte seg nok. ørliten sving inn i posten.
13: Løpere overalt, klarte ikke å vøre selvstendig nok. Følger først etter alle de andre til feil post, løper videre og begynner å lete til venstre for posten. Tapte ca 30 sek.
16: Begynner bra, men blir mot slutten av strekket dratt ned til feil post. + ca 15 sek.
Egentlig et greit løp, gjør mye bra. 1:45 i bomtid er likevel litt for mye. Tror problemet ligger i svikt på konsentrasjonen enkelte steder, må bli bedre på å konsentrere meg inn i postene.
'
(Er forresten ikke mine strekktider på kartet)
Vis kommentarer (0)
 
ROC 4 (28.08.2016) ROC 4 (28.08.2016)