Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/a/3/5/hemingorientering.no/httpd.www/doma/include/quickroute_jpeg_extension_data.php on line 728 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/a/3/5/hemingorientering.no/httpd.www/doma/include/quickroute_jpeg_extension_data.php on line 728 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/a/3/5/hemingorientering.no/httpd.www/doma/include/quickroute_jpeg_extension_data.php on line 728 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/a/3/5/hemingorientering.no/httpd.www/doma/include/quickroute_jpeg_extension_data.php on line 728 Kjør kartarkiv! :: Stafettestløp med NTNUI
Stafettestløp med NTNUI<3 (01.09.2020)
Kategori: Trening
Kart/område: Jervskogen
Disiplin: Stafett
Distanse: 7.07 km
Tid: 49:15
Knallhard fellesstart med utettferdig gafling fra jervskogen. Kanonsterkt felt og farten er sabla høy fra start. Beina mine sier ifra etter rundt 10 minutter, og ryggen henger seg på. Er forventet at beina trenger noen løpeøkter for å komme i gang, men jeg har troen på at 1,5 uke, og et par økter til løping vil gjøre mye.

Teknisk er jeg stort sett fornøyd i dag. Henger bra med i starten med de store gutta, og går rent teknisk. Til 5 føler jeg alle stempler på kortposten, og drar en venstrebue, mens jeg fortsetter alene ned gjennom grønten. Taper 40 sekunder fra 4. til 6.post, da kroppen er helt ferdig og jeg ikke lenger har rygger å presse meg etter.

Farten er kraftig redusert herfra og frem til 13, men så får jeg øye på Olai foran i løypa og jeg klarer å skru opp farten litt igjen.

Stygt halvminutt som ryker på 12, til tross for min nøye kartlesning. Retningen er for dårlig fra myra og inn.

18. og 19. blir bajasløping der jeg håper på det beste, i tro om å smadre Olai ned fjellsiden. Men i år, som alle andre år er det de samme reglene som gjelder. Kartet er fasit, og det lønner seg å bruke det nok.

Gøy å endelig løpe igjen, litt smerter i ankelen underveis, men ikke nok til å bli bekymret.
Vis kommentarer (0)
 
Stafettestløp med NTNUI Stafettestløp med NTNUI