Norwegian Spring mellom (06.04.2019)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 6.55 km
Tid: 38:40
Har en tung dag fysisk i dag. Føler syre i beina hele veien. Men likevel er det tekniske ting å jobbe med.
4. Ser en post i terrenget, og begynner å lese veivalg til 5. Når jeg ser det er feil kode får jeg litt panikk og løper i ring.

5. Får roen tilbake med en gang, og løper et godt veivalg. Hadde i utgangspunktet tenkt å løpe stisystemet rett under streken, men synes det så så tett ut der, og endret plan. Dog litt bomming inn i posten til tross for at jeg visste nøyaktig hvor jeg var. Andre gang på to poster jeg løper innom en post jeg ser. Slutt med det, takk!

7. Lite kontroll gjennom grønten bortsett fra retningen, som jeg visste var god. Kommer litt langt nord, men tar meg inn relativt kjapt.

8. Løper ikke planlagt veivalg, da jeg synes det ser tett ut rett på. Tror det er et habilt veivalg, men løper om en liten kolle i ringkanten før jeg ser den riktige kollen.

9. Angrer brått på veivalget og syra kryper opp til ørene. God gjennomføring da.

10. Burde dratt litt lenger høyre så jeg hadde sluppet litt ekstra høydemeter.

12. Planlegger å løpe ut på sti, men den gule flekken får meg til å tenke at det er fint rett på, løgn. Løp dessuten innom en post i en steinrøys rett under streken. 3 ganger nå.

17. Ser en stein i terrenget, og klarer ikke finne den på kartet. Ser i ettertid at den er i ringkanten. Ble litt satt ut, og taper litt.
Vis kommentarer (0)
 
Norwegian Spring mellom (06.04.2019) Norwegian Spring mellom (06.04.2019)