Nattrenn #5 - kurveEdition (06.12.2017)
Kategori: Trening
Distanse: 4.59 km
Tid: 72:58
Klar for nattrenn #5, vasser i snø hele løypa. Løper med dårlig reservekompass, som henger seg, så retning eksisterer ikke i dag.

1e. Grei kontroll på kurvene, og går relativt rent, feil gafling på denne filen.

2e. Retning på tryne.

3e: Finner en liten skrent, men finner ikke neste.

4e: 40min bom! Sammen med Vegard :) Litt halvdårlig kurs oppover lia, og kommer til noen store skrenter. "Ja jeg er helt sikker, vi er ved skrentene rett nordvest for 6e post!"-roper jeg. Vegard følger tvilende etter før vi kort tid etter stopper på nytt. Kommer til et søkk med en sti oppover, og følger denne et lite stykke. En gigantisk skrent, vendt mot sør møter oss. Vi har ingen peiling, og konkluderer med at denne skrenten er så stor at den må være på kartet. Ser oss om på kartet, og finner noen dårlige forslag, men er helt forvirret begge to. Vi løper oppover for å finne en topp, og finner en stor kolle med skrenter på. Vi tar oss forsåvidt inn, men ting stemmer ikke helt på vår nye kurs så vi har rett og slett ingen anelse.

Halvtimen rundes, og vi begynner å fryse no inn i svarte på leggene. En ide kommer frem om at vi skrur av lyktene våre for å se om vi kan se noen andre lys oppe i trekronene. Vi får et slags overblikk over den gigantiske kollen i vest, og lurer fært på hvorfor vi ser 3 lykter oppi der. Vi visste det var gaflet, men kanskje ikke så spredt? Langt om lenge finner vi noen store skrenter, og konkluderer med at vi må være i nærheten. "Posten er rett der borte", sier Vegard, og han hadde rett i det. Endelig var vi på 6e, nå kunne vi med sikkert utgangspunkt angripe 4e. Stød kurs av Vegard, og rett i post. +40min
(Sporet dratt litt feil akkurat inn i 4e)

Så var det tid for å løpe til mål, men vi var enige om å finne ut hva det "vannet" med den brune skrentgreia var. Vi bommer selvfølgelig litt for å finne den, men da vi først fant den, måtte vi løpe langs hele. Dette ble siste bom, vi gikk relativt rett i mål, da vi ga opp kartet, og løp etter "hjem"-funksjonen på klokken til Vegard.

Takk for turen.
Skjul kommentarer (1)
Fan: Blir faktisk glad når jeg ser at selv de beste kan gjøre så store feil:)
Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/a/3/5/hemingorientering.no/httpd.www/doma/show_comment.php on line 18
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Nattrenn #5 - kurveEdition (06.12.2017) Nattrenn #5 - kurveEdition (06.12.2017)