Oringen etappe 4 - mellom (27.07.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Bodafjället
Land: Sverige
Disiplin: Mellom
Distanse: 4.92 km
Tid: 28:45
1e: Starter med den dårlig retning, får ikke helt godfølelsen. Ser steinen, men trodde jeg var venstre for streken, så taper litt tid.

3e: Har akkurat tatt igjen Herman Ryen Martinsen etter en sur bom på 1e, og han setter opp et voldsomt tempo. Må ta meg selv i å ikke lese kartet for mye, og blir med ham i en bom. Tenker videre at jeg må løpe eget løp, men Herman løp godt, så ble en del like traseer

7e: Løper i et tråkk som går litt høyre for streken, men var såppas god løpbarhet der at jeg ikke tror det er så dumt. Fin inngang.

8e: Her går det mye tid. Tenker jeg skulle løpe ut samme sted som jeg kom fra, men mister fort kontrollen på hvor jeg er. Burde tatt meg litt ekstra tid på 7e til å se venstreveivalget.

10e: Vurderte å løpe mer rett på og gjennom søkket og ned i post, men så veldig grønt ut da jeg kom til stien, så da ble det rundt. Tror fortsatt rett på er raskest.

13e: Planen var å løpe littegrann venstre for streken, men ble dratt ut mot høyre av et kjempetråkk. Går smått bortover lia, og blir veldig usikker inn i ringen.

14e: Sleng inn i posten, ikke selvstendig nok dessverre.

Resten var bare motorvei. Syre i beina i hele dag, og var bekymret for spurten, men det gikk heldigvis fort nok,
Vis kommentarer (0)
 
Oringen etappe 4 - mellom (27.07.2017) Oringen etappe 4 - mellom (27.07.2017)