O-festivalen - NC Lang (24.06.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kåsen
Arrangør: Freidig SPK
Land: Norge
Disiplin: Lang
Distanse: 13.66 km
Tid: 94:50
Starter med sikre veivalg med mye fart, og tenker jeg må brenne av kruttet mens jeg er nede på flata. Funker bra.

6e: Bestemmer meg for å sette ned farten, og går relativt sikkert, hvis det er mulig i dette terrenget. Alt stemmer inne i ringen, men finner ikke posten. Ryker godt over 5 minutter på dette strekket. Uflaks?

7e: Trasker oppover lia og tenker langdistansen er ødelagt. Kommer opp på en høyde for langt til venstre, og taper litt tid.

8e: Ser Bjørlo komme rett etter meg opp i 7e, og tenker at "Nå skal jeg løpe fra ham". Setter kursen mot 8e, og drar til. Går rent, og rett i post. FLAKS. Bjørlo er ikke å se.

9e: Fortsetter med samme driv, men er usikker på hvor langt jeg har kommet. Kommer til noe jeg vurderer som åpen myr, og tror jeg har kommet mye lenger enn jeg har. Mye stemmer oppover lia, men posten er ikke å finne. Til slutt bestemmer jeg meg for å løpe ut til veien, og prøve på nytt, men da tar jeg meg inn på vei dit.

11e: Nå er distansen helt ødelagt, og jeg må gå for bestestrekk. Brenner til på dårlig kurs nedover lia, og får ikke med meg at jeg krysser første bekk. Kjørte siste sikre på kraftlinjen ved bekken, da var det bare å begynne klatringen igjen.

12e: Går greit i starten men tror skrenten jeg ser er den som er mye tidligere. Her går det også tid ;)

13e: Stryker forbi, igjen. #N00b

Resten går greit, utenom kursen ut av 16e. Udugelig. Bestemmer meg for å ha beste tid fra forvarsel og inn, tror det gikk!

+29.41 :=)
Vis kommentarer (0)
 
O-festivalen - NC Lang (24.06.2017) O-festivalen - NC Lang (24.06.2017)