10-Mila - 2.etappe (29.04.2017)
Kategori: Stafett
Land: Sverige
Disiplin: Stafett
Distanse: 13.69 km
Tid: 89:23
Starter 10mila 5.20 bak teten. Starter kort tid etter en klynge, så bestemmer meg for å starte hardt, og ta inn klyngen.

1e: Løper med klyngen, og er ikke så nøye på å vite akkurat hvor jeg er. Tar meg inn når jeg krysser den store kollen med berg i dagen. Herfra ignorerer jeg alle andre, og går stødig i post.

2e: Mange lykter på kryss og tvers, men jeg legger meg på kurs, og går rett i uten problemer.

5e: Bestemmer meg først for å løpe sør for den lange skrenten, og runde rundt kollen på sørsiden. Tar en litt annen trase nedover, og ender med å løpe under skrenten. Ser toget og følger over, istedenfor å løpe rundt kollen.

6e,7e,8e,og 9e: Ligger et stygge bak i toget, og kontrollerer grovt.

10e: Ut av 9, er det igjen tur for å lese 3 nye postkoder, og åpner opp a2-kartet. Ender med at jeg følger feltet på dårlig retning, og må rette opp, alene. Ser at 2-3stk snur seg i den andre gaflingen, og flyr etter.

12e: Vanskelig strekk! Ligger som 4-5 i klynga og forsøker å plukke detaljer. Blir mer og mer usikker jo nærmere posten vi kommer, mye likt her. Ser steinen til høyre for meg i ringen, og får tilbake kontrollen.

13e: Drar alene litt lenger venstre ut av kraften. Får en finere inngang, og avanserer noen plasser i feltet.

14e og 15e: Med klynga

16e: Ødelegger hele etappen her. Ser en i klynga som løper rett opp etter 15e. Resten av klynga deler seg i to. Løper blant annet med NTNUI og Fossum. Jeg sjekker på nytt koder ut av 15e, og får ikke helt med meg utgangen av posten. Videre leser jeg meg inn, og er helt sikker på hvor jeg er. Jeg hadde flere ganger tenkt til å bryte ut av klyngen og løpe over myra, og gå solo, men jeg utsetter kryssingen av myra i håp om at noen andre blir med over. Til slutt har jeg løpt med klynga inn i feil gafling. Jeg forteller en annen fra feltet, som hadde samme kode som meg, hvor vi er, men han tvilte på meg. Begynte å tvile selv, og fulgte klynga ned i feil gafling nummer 2. Etter mye frem og tilbake her, snur jeg og setter kursen mot dit jeg hele tiden hadde lyst til å løpe. Møter Audun(som ropte at han skulle til kode 164, noe han ikke skulle, fordi det var 15e posten, og der hadde han allerede vært), og (hjelper?) ham inn i posten. + 6min

18e: Løper godt og fort.

19e: Mister hodet fullstendig, og blir litt satt ut av masse fakler nedover en kolle. Ser til slutt en refleks, og løper i all hast dit. Her møter jeg Audun, og nå var det hans tur til å hjelpe meg. Finner frem til slutt med +2 min.

Mister litt hodet på slutten, og tør ikke helt å gå solo, visste jo godt at det var meget godt gaflet på slutten, så burde beholdt roen, og løpt alene.

En ellers god etappe ødelagt på de siste 3 postene. Morsomt terreng, gode løyper, og fornøyde med ny klubbrekord :)
Vis kommentarer (0)
 
10-Mila - 2.etappe (29.04.2017) 10-Mila - 2.etappe (29.04.2017)