Norwegian Spring - Langdistanse (09.04.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Stikkaåsen
Arrangør: SOL/HSK
Disiplin: Lang
Distanse: 11.9 km
Tid: 77:31
Starter i stor fart ut på vei til 1e, litt usikker på hvilket søkk jeg skal lete i. Til 2e løper jeg innom tårnet for å ha god kontroll ned i post. Leser på søkk istedenfor å løpe på kurs herfra. Løper i et søkk for langt til høyre, og begynner en gigantisk bom. Tror jeg er helt i nærheten, så løper som en gal rundt for å lete. Løper til slutt opp til tårnet igjen, og forsøker på nytt, rett i, +3.00.

Taper 20sek ish til HRB på veivalget til 3e. Lønner seg nok å løpe «motorveien» til venstre.

Er helt kjørt i beina etter 5e post, så viker unna høyden ut på langstrekket. Har god kontroll på hvor jeg er hele tiden, utenom rett før jeg skal ta posten. Tror jeg sovnet på dette strekket, taper 2.20 til bestestrekk.

Burde nok løpt ut på sti til 9e, bommer litt inn i ringen. Taper 1.23 til bestestrekk.

Gikk veldig fort fra det gule området til kollen, så ble litt usikker. Løper av stien litt tidlig til 12, forferdelig å løpe over det lysegule. Jeg var kongen av saltoer og ruller nedover hogsten på vei til 14e.

Til 17e, bestemmer jeg meg først for å løpe østover mot den hvite kollen, og løpe gjennom hestehagen. Ombestemmer meg når jeg innser hvor mye jeg må opp, og løper dumt rundt isteden. Dårlig kurs på det gule området litt senere på strekket.

Angret meg med en gang jeg satte kursen mot veien til 20e. Burde kanskje løpt stien til 21.
Vis kommentarer (3)
 
Norwegian Spring - Langdistanse (09.04.2017) Norwegian Spring - Langdistanse (09.04.2017)