Veivalgsorientering jr.NMss #6 (17.07.2016)
Kategori: Trening
Kart/område: Norefjell, Bøseter
Arrangør: Kasper
Land: Norge
Distanse: 8.99 km
Tid: 79:45
Veivalgsorientering der Kasper tegnet min løype og motsatt. Velger til 1e å løpe venstreveivalg, da den lille stien nå er en diger grusvei. Mye sikk-sakk opp i lia her grunnet tett vegetasjon med mye kvist på kryss og tvers.

Stort sett veldig fornøyd med veivalgene jeg tok. Kjører en kritisk parallellfeil opp i 2e posten, da jeg trodde jeg hadde kommet lengre ned i myra enn jeg hadde. Skjønte ingenting da jeg stod midt i lia, så bestemte meg for å traske opp til toppen, og ta meg inn.

Løp på 15k kart, så slet med å se detaljene i boligfeltet til 4e. Endte med en super DSQ der jeg først løper gjennom olivengrønt i enden av første veien, og leser den lange skrenten som en vei, så hopper ned, og løper rett over en gårdsplass.

Tror jeg vurderer riktig veivalg til 5e, men løper litt slalåm nedover myrene. Løper ikke langt nok ned inn i posten, så ender med et minutts tap der. Sløvt, stolte ikke nok på kompasset.

Ut av siste post burde jeg nok tatt en ordentlig kurs før jeg raste ned skråningen. Kunne spart lengde, høyde og tid på det. Fullfører veivalget bra.

Takk for flotte veivalg Kasper.
Vis kommentarer (0)
 
Veivalgsorientering jr.NMss #6 (17.07.2016) Veivalgsorientering jr.NMss #6 (17.07.2016)