Veritas sommerløp Østernvann (08.07.2020)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Østernvann
Arrangør: Zoltan Horvath, Lars & Petter Christensen
Land: Norge
Disiplin: Lang (ish)
Distanse: 7.51 km
Tid: 56:27
Gj.sn. HR: 176
Maksimum HR: 191
Jeg kom rett fra 3-timers sykkeltur og var sliten i beina allerede på start. Men sykling er noe annet enn løping, så følte likevel jeg skulle få en grei hardøkt ut av dette. Det ble det også (dog man kan se at jeg sliter i oppoverbakkene her).

1: Litt treig ned til stien, kunne løpt enda mer mot venstre. God kontroll inn i post.

2: Velger stien, kunne kanskje tjent et par sekunder på å holde enda mer mot venstre ut av 1.

3: Finner et bra trasé, men mistolker og tror jeg er lenger mot høyre enn jeg egentlig er. Derfor blir det en liten venstrebue inn i post

4: Lårene skriker i smerte, så det går ikke fort oppover lia. Kunne tjent på å runde skrenten på venstresiden (mellom de to skrentene)

5: Velger sti nesten hele veien, funka greit, men kunne tjent litt på å kutte mer / holde meg nærmere streken. Man slipper også litt høyde hvis man tar svakt venstre ut av 4.

6: Igjen kunne jeg tjent på å holde meg nærmere strek. Et alternativ er å løpe helt rundt, men det blir litt stygg inngang. Tror det beste er å løpe tilnærmet på streken, bare litt på venstresiden så man får med seg stier og tråkk.

7: Var veldig usikker på dette strekket, men tror jeg valgte greit. Hadde litt problemer med å finne stien, men når jeg først fant den gikk det som smør.

8: Seigt oppover og er litt nølende inn i det grønne. Treffer greit.

9: Treig ut av 8. og taper igjen mye på bratt oppover. Nøler også i det jeg klatrer ned skrentene. Begynner å bli ganske sliten her.

10: Starter bra ut av 9., kunne kanskje vært enda raskere ut av post. Løper bra frem til den store stien, men så skjærer det seg. Tenker at jeg må krysse elven ved stien, så sikter på den. Det beste hadde vært å løpe rett på / svakt venstre fra det punktet. I stedet setter jeg meg fast i det grønne før stien, får kramper og blir usikker på hvor jeg er når jeg kommer ut på stien. Drikker litt vann i bekken. Greier også å løpe for langt inn mot post, men tar meg inn. Taper 2 min til Kristian på dette strekket.

11: Bra ut av 10., tror det lønner seg å være tidlig ute på veien. Er litt dårlig når jeg tar av veien, man bør egentlig ta av enten før eller etter det grønne, men jeg løp rett gjennom. Ikke en mega-stor tabbe, men taper litt.

12: Starter å løpe rett på, men plutselig blir jeg usikker fordi jeg ikke får kartet helt til å stemme. Skjener ut til venstre, men når jeg treffer myra tror jeg jeg er ved neset nord-øst for posten. Taper inntil et minutt.

13: Bra plan og gjennomføring, kunne vært litt raskere ned på stien.

14: Prøvde å unngå så mye som mulig høyde, funka ganske greit, men var litt nølende.

15: Nå begynner ting virkelig å rakne. Er jo egentlig et enkelt strekk, men beiner av gårde på feil sti og ser ikke på kartet. Er nok litt for ivrig på å bli ferdig. I det jeg plutselig ser et hogstfelt stopper jeg. Skjønner ikke en dritt av hvor jeg er. Står mye stille og går litt rundt før jeg i det hele tatt ser på den delen av kartet der jeg befinner meg. Burde jo egentlig ha skjønt det utifra den store stien, men var litt short på logiske tanker. Ny bom inn i post også, kommer for langt til venstre. Hvorfor vet jeg ikke.
Vis kommentarer (0)
 
Veritas sommerløp Østernvann (08.07.2020) Veritas sommerløp Østernvann (08.07.2020)