NM Ultra (12.05.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Bjugn
Arrangør: Bjugn IL
Land: Norge
Disiplin: Ultralang
Distanse: 15.07 km
Tid: 95:06
Gj.sn. HR: 176
Maksimum HR: 192
Første individuelle NM gikk så bra som en kunne forvente og håpe på. Trivdes egentlig bra på distansen selv om jeg må trene mer for å kunne hevde meg på såpass lange distanser. Nøt muligens turen litt for mye, kunne nok hatt kapasitet til å trøkke enda mer, særlig i fjellpartiet på starten. Helt perfekt O-teknisk var det heller ikke, men sitter igjen nogenlunde tilfreds:

1: Syrefest opp bakken. Skulle litt ønske at jeg hadde holdt enda mer venstre for å sikre inngangen. Begynte å nøle inn mot posten og tok det forsiktig; ville ikke åpne med bom.

2: Bestemte meg for å dundre rett på. Det gikk bra o-teknisk, hadde kontroll hele veien, men tempoet er ikke der det skal være!

3: Litt nølende, men rett i.

4: Dagens hjernetåke. Fikk det av en eller annen merkelig grunn for meg at vannet jeg passerte halvveis var vannet vest for posten og bråsnudde. Tok meg inn igjen raskt, men havnet på nedsiden av skrentene og fikk en skitten inngang med postbom atpåtil.

6: Tåpelig bom inn mot posten, begynte å lese på langstrekket og fulgte ikke helt med.

8: Ikke like bra som 2ern. Åpnet greit, men skulle holdt meg oppå ryggen i stedenfor nedi myr-søkket i området sør for 4ern. Hadde hjulpet både på fart og distanse. Videre havnet jeg litt langt ned nærmere posten, og ble litt bamboozled. Skjønte etter litt at jeg var for langt ned og tok meg inn.

11: Slow but steady

12: Var svært nølende nedover lia, var redd for å ikke treffe posten. Tapte over et halvt minutt bare på nøling på et sånt strekk..

14-15: Nytt kart, bra åpning på siste del av løypa.

16: Livelox-kartet manglet denne posten. Har tegnet en rød ring der den var. Bestemte meg for et venstreveivalg. Fikk trøkka en del nedover første del, ble vått og seigt opp på kollen. Ble ekstremt usikker inn mot post, liten sleiv, men ingen storbom. Tror veivalget var bra.

17: Viktig å holde koken oppe inn mot slutten, klarte det for det meste, men ble en liten sving inn i post gitt.
Vis kommentarer (0)
 
NM Ultra (12.05.2019) NM Ultra (12.05.2019)