NM ultra (12.05.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Bjugn
Disiplin: Ultrabomming
Distanse: 18.87 km
Tid: 131:07
Gj.sn. HR: 155
Maksimum HR: 182
Jeg har egentlig ikke lyst til å legge ut dette kartet, men ettersom at flere fans har etterspurt det føler jeg at det er min plikt. Løpet i seg selv er det ikke særlig mye å si om, annet enn at jeg bommet jævlig mye.
Läs/titta och njut:

S-1. Ingen super start, gjør tidlig en parallellfeil og taper opp i mot 2min allerede hit, men jeg tenker at det er ingen grunn til å sutre over det. Fortsatt veldig langt igjen, mer av nok tid til å ta igjen det tapte.

1-2. Jeg føler jeg får en god start på strekket, men hva jeg driver med er vanskelig å si. Kan vel ikke si så mye mer enn at det er totalt ræva.¯_(ツ)_/¯ Vurderer sterkt å bryte her etter at jeg har lett etter posten i 22 minutter mer enn nødvendig, men så dukker posten plutselig opp. Jeg vurderer fremdeles å bryte, tar en titt på kartet, men da skjønner jeg ikke helt hvordan jeg skal bryte dette her ioma jeg er på toppen av løypa og det er nesten like kort å bare fullføre. Løpet var uansett totalt ødelagt her. Fikk ihvertfall laget en fantastisk krussedull som alle andre kan få glede av å se.

2-7. Er ordentlig forbanna, men tar meg litt sammen. Tar post for post. Unødvendig med 1min tidstap til 5. Resten er innaforr.

7-8. Gjennomføringen er god. Finner gode trasseer, men tempo er typ H70. Erfarer ihvertfall at det er slik jeg burde løpt til 2. Posten. Følge nøye med på kartet, men roe ned når jeg er i tvil.

8-15. God periode. Løper lungt, men plukker fortsatt postene meget bra.

15-16. Ny og god dritings. Deilig 6min bom. Ordentlig parallellfeil på myrene. Forstår lite og må løpe litt fram, tilbake, til siden og ned før jeg finner den.

16-17. Tragisk her også, ryker rundt 2min her. Selvom 2min er småtteri i denne sammenhengen

17-Mål. Greit nok. Brukbar spurt

Rett etter målgang var jeg utrolig nok ikke så skuffa. Jeg var klar over at det muligens er mitt mest ræva løp noen sinne og at jeg har godt over 30min tidstap totalt, men jeg begynte å le av prestasjonen. Fordi dette var komisk. Skal også sies at jeg er glad for at jeg fucket opp på et individuelt løp, fremfor en stafett. ¯_(ツ)_/¯

Skjul kommentarer (1)
Sindre: Herlig, Kristian! Bedre lykke neste gang!!
Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/a/3/5/hemingorientering.no/httpd.www/doma/show_comment.php on line 18
Skriv ny kommentar
Lagre
 
NM ultra (12.05.2019) NM ultra (12.05.2019)