10Mila 2. etp. (28.04.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Nynashamn
Land: Sverige
Disiplin: Stafett
Etappe: 2
Distanse: 15.28 km
Tid: 124:30
Gj.sn. HR: 151
Maksimum HR: 179
Endelig var det 10Mila! Jeg hadde fått gleden av å løpe 2. etappe for 2. laget noe jeg tenkte kom til å bli utrolig spennende. 11,6km på natten hørtes innmari kult ut og jeg føler det er noe som skal passe meg bra.

Starten ble litt stressende da jeg kom 10-15 sek for sent til start, men ble beroliget da Kimme ba meg"roe helt ned".

Til 1. post kommer jeg i en fin gruppe med to-tre andre mann og prikker dermed posten. Nydelig start!

På 2. posten kom første bom hvor jeg er usikker på hvor jeg var hele strekket, i mitt hode virket det veldig defust. Surrer i flere minutter SørVest for posten, men skjønner hvor jeg er når jeg legger merke til bekken nedenfor posten. Her i fra var jeg stort sett alene resten av løpet...

Tar det veldig sikkert til 3. post fordi jeg ikke gadd å bomme noe mer. Fra dette punktet har jeg det veldig fint i skogen helt frem til 6. post. Veldig fornøyd med hvordan jeg løste langstrekket.

Bommen på 7. bærer mye av det samme preget som på 2. post. - Aner ikke hvor jeg er... Føler meg sikker på at jeg er i riktig område, så med litt løping rundt omkring snubla jeg plutselig over posten. Flaks!

Videre er det fortsatt mye unøyaktigheter og mye usikkerhet. Det kommer vel av at jeg er alene midt i mørkeste natta, men kommer meg fremover i ensom majestet.

Har ingen ordentlig store bom før 20. hvor jeg er ordentlig gira på å komme meg til mål, så jeg skrur opp tempo og følger et tråkk. Igjen er jeg usikker på hvor jeg er, men kommer meg frem på en eller annen måte. Suget etter saft og burger ble for stort, noe som endte med stor bom..:(

Resten av løpet tar jeg sikre og gode veivalg uten bomming.

I mål følte jeg meg greit fornøyd, selvom jeg vet at totalt 10-12min tidstap er alt for mye. Skulle gjerne hatt en god turkamerat på veien som kunne bidrat både teknisk og fysisk. Til tross for alt dette tar jeg med meg at dette er det lengste og mest teknisk krevende løpet jeg har løpt noen gang, men også et av de aller morsomste, God teknisk trening og erfaring for de neste årene. Tar gjerne en slik etappe igjen! Gleder meg allerede til neste Tio!
Vis kommentarer (0)
 
10Mila 2. etp. (28.04.2018) 10Mila 2. etp. (28.04.2018)