Smålandskavlen 2017 (29.10.2017)
Kategori: Konkurranse
Land: Sverige
Etappe: 3
Distanse: 5.89 km
Tid: 34:02
Gj.sn. HR: 172
Maksimum HR: 191
Etter to gode etapper av Magnus og Henrik på natta var det jeg som skulle følge opp med et forhåpentligvis bra løp.
1. Starter kontrollert for å få en god start på etappen med å løpe stien rundt.
2. Valgte sti, tror det lønte seg.
3. Etter at jeg passerte veien valgte jeg å finne den lille stien som gikk opp i skogen. Her ifra hadde jeg god kontroll på retning, og siste sikre før posten var stien.
4. Er på den trygge siden og løper rundt med kompasskurs fra stien. Kommer først til steinen som ligger lenger vest. Stopper opp, også ser jeg posten til venstre for meg. +15-20 sek
5. Moser på med en sikker kompasskurs å går rett i posten.
6. Kommer alt for langt til venstre med kursen, og ender opp på stien nedenfor og må løpe veldig mye opp igjen. passerer kraftlinja, og setter kursen mot posten. +30 sek
7. Samme retning som der jeg kom fra. spurtet. Rett i post!
8. Løper ned mot veien. Krysser. Finner stien og tar av når stien svinger.
9. Gjør det enkelt for meg selv. Følger stien oppover, og tar av slik at jeg kommer på den stien lengre til venstre og følger den til stikryss og kurs inn i posten.
10. Følger stien helt til den svinger og tar inn i skauen, litt dårlig kurs, men skjønner at jeg er for langt opp, så løper jeg ned å finner den. +15 sek.
10-Mål. Tar de to siste postene veldig greit, og spurter det siste jeg har inn til mål.
Stort sett fornøyd med hele løpet mitt, et par feil jeg gjerne skulle ha unngått, men tempoet var veldig bra. Uansett synes jeg at totalt ca. 1min tidstap er innafor. August og Ferdinand får det litt tyngre på de to siste etappene, men vi ender opp på en 19. plass i 18 årsklassen (Med bare 15 åringer på laget) noe som vi kan si oss fornøyde med.
Vis kommentarer (1)
 
Smålandskavlen 2017 (29.10.2017)