Night Hawk WRE, H21 Elite 2 (14.08.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Linderudkollen
Arrangør: Lillomarka OK
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.03 km
Tid: 34:13
Kjipt å ikke få løpe i elite 1, men må jo starte et sted.
Tok meg tid i starten til å komme meg inn på kartet, og ikke rote meg bort på de to første krevende strekkene.
Parallelfeil til 3.post, trodde jeg så den åpne kollen til venstre for meg, men var en annen. Stumpet uti myra før jeg skjønte det, beste strekktid merkelig nok, men har vel tapt ca 15sek.
Til 4.post fikk jeg ikke kurvebildet oppe på flata til å stemme, tapte ca 20sek.
Bom til 5.post, mange steiner her som ikke var tatt med (var kanskje for små), i tillegg lå steinen godt gjemt inne i en tett treklynge. + ca 20sek.
Bra herifra frem til 11.post. ser ikke gultfeltet og begynner å løpe nedover. skjønner det sort, men gikk mye tid likevel, ca 45sek.
Liten sleiv inn i 12.post, havner for lavt. skulle tatt ryggen inn i posten. +12sek.
14.posten er nesten til å le av. For det første var det kanskje ikke det beste veivalget. I det jeg tar av fra stien følger jeg et tråkk nedover, og tenker at her er det bare å følge tråkket og løpe alt jeg har. får helt feil kurs og havner på den andre stien, får ikke med meg at stien jeg egentlig skulle til gikk i kraftig nedoverbakke. løper et par meter feil retning før jeg kjenner meg igjen fra gårsdagen, og snur.
Selv om løpet kanskje ikke var optimalt, med ca 2:45 bom, er jeg ganske fornøyd. Følte meg skjerpet og klar i hodet, og unngikk de store 5min bommene jeg har slitt med de siste ukene. Har også få en bekreftelse på at jeg endelig er tilbake fysisk, særlig i bakkene tjener jeg mye tid.
Vis kommentarer (2)
 
Night Hawk WRE, H21 Elite 2 (14.08.2016) Night Hawk WRE, H21 Elite 2 (14.08.2016)