Kjempesprekken 2016 (08.10.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Heikampen/Appelsinhaugen/Svartor
Arrangør: OSI
Distanse: 22.54 km
Tid: 179:05
Gj.sn. HR: 159
Maksimum HR: 187
Løp alene etter sen og spontan etteranmelding, og stilte derfor utenfor "hovedklassen" ettersom dette primært er et parløp.

To sløve postbom til 3. og 10., pga dårlig retning når posten skulle angripes.

Bortsett fra litt rusk innledningsvis på andrestrekket, som skyldtes litt hodeløs gutsing nedover når jeg prøvde å komme meg løs, traff jeg nok godt med veivalget på dette monsterstrekket. Hadde en sprek Fossumløper som virket uforskammet lett i steget litt bak meg, men ellers så jeg ingen på veien oppover fra Sørkedalen mot Heikampen.

På vei til fjerde var det mye vindfall i terrenget, og jeg kapitulerte til slutt og dro ned på store myren for å kunne løpe på litt. Helt sikket ikke så lurt, men det gikk såpass smått i terrenget og føtter og ankler begynte å verke, så jeg måtte oppsøke behageligere underlag.

5./9. var samme post, og da jeg kom dit for annen gang, ble jeg for opphengt i sjokoladen og saften, og glemte å stemple. Heldigvis traff jeg, og slo av en prat med, løpende løpsleder Olausson fra OSI på posten, som senere kunne bevitne at jeg faktisk var på posten, og dermed slapp jeg å bli disket. Takk!

Dagens høydepunkt var på myren på vei til 12., hvor jeg traff både elg og orrfugl.

Løp med splitter nye o-sko, og fikk sabla vondt i føttene siste 1,5 timen. Slet veldig med å holde tempoet oppe etter en pigg start. Kom såvidt først i mål, men hadde garantert blitt tatt igjen om løpet hadde vært noen kilometer lenger. Føttene verker fremdeles, men satser på at det gir seg tidsnok til finalen på Harry Lagert.

Takk til OSI for et strålende arrangement! Greit for mosjonister som meg at ikke de proffeste kjenner sin besøkelsestid, men egentlig burde dette vært et av sesongens store høydepunkt for alle o-løpere! Rått å få løpe velorganisert o-løp på nytt kart og med drikkestasjoner underveis, i denne delen av Nordmarka!
Vis kommentarer (4)
 
Kjempesprekken 2016 (08.10.2016) Kjempesprekken 2016 (08.10.2016)